top of page

Bysenteret ligger midt i hjertet av Harstad sentrum. Vi holder til i unike, historiske lokaler som har vært sentrale for regionens handel og næringsliv i godt over 100 år.

Nå inkluderes også Hvedingkvartalet sammen med Meierigården og Bothnergården slik at alle tre kvartalene er bundet sammen med 2 glassbruer. I Hvedingkvartalet bygges det nesten 1500m2 nytt treningssenter, samt et etterlengtet parkeringshus for Harstad Sentrum med direkte tilknytning til Bysenteret. Dette vil gjøre Bysenteret konkurransedyktig og attraktivt også i årene som kommer. På toppen av parkeringshuset kommer det 46 leiligheter.

Besøk også Bysenteret Harstad sin egen nettbutikk, der du kan handle varer fra en rekke butikker! Bestill på nett, få varene levert hjem, eller kom innom oss og plukk opp bestillingen din helt kostnadsfritt.

Mange butikker
Vi har et mangfold av butikker som dekker alle behov. Uansett hva du er på utkikk etter så finner du det hos oss!

Flere serveringssteder
Vi har serveringssteder hvor du enten alene, eller sammen med andre blir servert i en energisk atmosfære.

Aktiviteter
Vi tilbyr en rekke ulike aktiviteter for store og små, som Laser-tag, Virtual Reality opplevelser, lekeplass og klatrevegg. Finnes også elektronisk spillbord på "torget" i senteret med masse fristende underholdning for både ung og gammel.

Nettbutikk for fremtiden
Vi jobber aktivt med å utvikle oss for å møte markedets behov, og har lansert Bysenterets egen nettbutikk, byha.no, hvor du kan handle fra hele vårt sortiment – når som helst og hvor som helst. Her vil man enkelt kunne handle fra våre butikker.

Velkommen til Bysenteret, i hjertet av Harstad sentrum.

bottom of page