top of page

Vi holder til i unike, historiske lokaler som har vært sentrale for regionens handel og næringsliv i godt over 100 år. Vi tar med stolthet tradisjonen videre, og har i dag flotte butikker og serveringssteder. Våre egne velværekonsepter tilbyr bla. medisinsk- og kosmetisk hudpleie, laserbehandlinger og tatoveringsstudio. 

Hvedingkvartalet er også inkludert sammen med Meierigården og Bothnergården slik at alle tre kvartalene blir bundet sammen med 2 glassbruer. I Hvedingkvartalet bygges det ca 2000 m2 nytt butikkareal, samt et etterlengtet parkeringshus for Harstad sentrum med direkte tilknytning til Bysenteret. Dette vil gjøre Bysenteret konkurransedyktig og attraktivt også i årene som kommer. På toppen av parkeringshuset kommer det nesten 50 leiligheter. 

Mange butikker
Vi har et mangfold av butikker som dekker alle behov. Uansett hva du er på utkikk etter så finner du det hos oss!

Flere serveringssteder
Vi har serveringssteder hvor du enten alene, eller sammen med andre blir servert i en energisk atmosfære.

Aktiviteter
Vi tilbyr en rekke ulike aktiviteter for store og små, som Lazertag, Virtual Reality opplevelser, lekeplass og klatrevegg. I tillegg har vi en profesjonelt utstyrt scene, Bysenteret Scene, for konserter, motevisninger, og andre spennende arrangementer.

Nettbutikk for fremtiden
Vi jobber aktivt med å utvikle oss for å møte markedets behov, og har nå lansert Bysenterets egen nettbutikk, byha.no, hvor du kan handle fra hele vårt sortiment – når som helst og hvor som helst. Her vil man enkelt kunne handle fra våre butikker.

Velkommen til Bysenteret, i hjertet av Harstad sentrum.

bottom of page