top of page

Som BYVENN får man relevante kuponger med gode rabatter fra virksomhetene i Bysenteret. Du får bare informasjon om det du interesserer deg for, og maks 4 sms/e-post pr mnd. Det er gratis å motta både sms og e-post, og det er enkelt å melde seg av tjenesten. Aldersgrense 15 år.

Det er enkelt å bli BYVENN:

Send kodeordet BYVENN som SMS til 2030 eller klikk knappen nedenfor for å registrere deg.
Husk å bekrefte under registrering at du vil motta SMS og e-post. Du vil også få en SMS og en e-post som du må klikke bekreft på. Uten bekreftelse fra deg kan vi ikke sende deg de gode tilbudene.

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet e-postadresse? Det kan du enkelt endre ved å klikke på linken nedenfor

Ønsker du å se eller endre dine tillatelser, eller avslutte medlemsskapet, klikk på  linken nedenfor. Alternativt send kodeord BYVENNSTOPP på SMS til 2030

Eksklusive kupongtilbud
 
Som medlem i kundeklubben BYVENN får du tilgang på eksklusive kupongtilbud som kan benyttes i butikker i Bysenteret. Kupongtilbudene kan benyttes en gang per kunde, og har begrenset varighet. Vanligvis kommer det nye kuponger hver 14. dag eller hver måned. BYVENNER mottar en sms som påminnelse når nye kupongtilbud er tilgjengelig på din mobil.

Eksempler på gode tilbud kan være 30-50% rabatt på en enkelt vare eller et helt kjøp i en av våre mange butikker, eller redusert pris på en hårklipp, et godt måltid eller noe annet spennende.

Scann QR-kode
- bli Byvenn

Qr_NyeSider_BSH.jpg
bottom of page